Bus Tours

  Close

  Name: *

  Company:

  Email: *

  Tel. *

  Tour:

  Date:

  Time:

  Persons:

  Comments:

 • Volendam, Marken & Z. Schans
  € 34
  4 hrs
  Daily
  at 9.30 & 14.30
  Individual
  & groups
 • Hollandser kunt U het niet krijgen! Met deze tour rij je door het typisch Nederlandse polderlandschap met al zijn kleine kanalen naar de Zaanse Schans, een pittoresk dorpje beroemd om zijn vele interessante windmolens. More

  Hier bezoek je tevens een klompenmakerij. Je wordt vervolgens meegenomen naar Nederlands bekendste vissersdorpen Volendam en Marken. Volendam met zijn prachtige haven gelegen aan de voormalige Zuiderzee, staat bekend om zijn oud Hollandse kleurrijke klederdracht, zijn mooie houten huisjes en typisch Hollandse gebruiken. Verder onderweg stop je bij een van de zeldzame kaasboerderijen waar kaas nog op traditionele wijze gemaakt wordt.

 • City Tour
  € 20
  2,5 hrs
  Daily
  at 10.00
  Individual
  & groups
 • Aan boord van onze luxe bus rijdt je langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. More

  Onze gids geeft gedetailleerde uitleg over gebouwen en monumenten zoals het Koninklijk Paleis op De Dam, het Nationaal Monument, de Magere Brug over de Amstel, de Albert Cuyp Markt en de prachtige huizen langs de grachten. Verder bezoek je een windmolen aan de Amstel en zal er een bezoek worden gebracht aan een diamantfabriek. Deze tocht geeft een goede impressie van onze prachtige hoofdstad!

 • City Tour with Bus & Boat
  € 27,50
  3,5 hrs
  Daily
  at 10.00
  Individual
  & groups
 • Beleef Amsterdam op de wal en vanaf het water met deze unieke combi tour. More

  Aan boord van onze luxe bus rijdt je langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Onze gids geeft gedetailleerde uitleg over gebouwen en monumenten zoals het Koninklijk Paleis op De Dam, het Nationaal Monument, de Magere Brug over de Amstel, de Albert Cuyp Markt en de prachtige huizen langs de grachten. Verder bezoek je een windmolen aan de Amstel en zal er een bezoek worden gebracht aan een diamantfabriek. Hierna maak je kennis met Amsterdam vanaf het water. Onze rondvaart leidt je door de prachtige grachten met al zijn brugjes, panorama’s en woonboten. Deze tocht geeft een goede impressie van onze prachtige hoofdstad!

 • Grand Holland Tour
  € 46
  8 hrs
  Mon, Wed, Fri, Sun,
  at 9.30
  Individual
  & groups
 • Deze tour laat je de prachtige provincie Zuid-Holland zien. Je bezoekt de bloemenveiling in Aalsmeer en ook ga je naar Delft, Rotterdam, Den Haag en Madurodam. More

  Allereerst bezoek je de grootste bloemenveiling ter wereld in Aalsmeer (op zaterdag en zondag zal er een bezoek gebracht worden aan een klompenmakerij ). Vervolgens leidt deze excursie je naar Delft, een van de best behouden Nederlandse steden uit de 17e eeuw. Hier bezoek je een aardewerkfabriek waar ambachtslieden laten zien hoe het beroemde Delfts Blauw gemaakt wordt. Hierna vertrek je naar Rotterdam met zijn grootste haven ter wereld. De tour wordt vervolgt naar Den Haag met zijn regeringsgebouwen en het vredespaleis. Hierna bezoek je de miniatuurstad Madurodam, de kleinste stad van Nederland waarin alle highlights van Nederland zijn nagebouwd. De hele tour zal onze professionele gids je voorzien van gedetailleerde informatie.

 • Gent & Brugge
  € 60
  12 hrs
  Wed, Sun,
  at 10.00
  Individual
  & groups
 • Je waant je bijna in de middeleeuwen met een bezoek aan Belgisch mooiste juweeltjes. More

  Na de lunch gaan we verder naar het historische Brugge dat bekend staat als een van de mooiste steden van Europa met zijn vele kerken, het Begijnhof en de winkelstraten. Met recht en reden zette UNESCO in 2000 de volledige historische binnenstad op de lijst van werelderfgoed. Voordat we terug gaan naar Amsterdam heb je genoeg tijd om nog even te winkelen en van de stad te genieten.

 • North & South Holland
  € 60
  10 hrs
  Daily
  at 9.30
  Individual
  & groups
 • Holland all in one! Deze tour geeft je de meest complete en beste impressie van een van de mooiste gebieden van Nederland. More

  In Zuid-Holland leidt deze excursie je naar Delft, een van de best behouden Nederlandse steden uit de 17e eeuw. Hier bezoek je een aardewerkfabriek waar ambachtslieden laten zien hoe het beroemde Delfts Blauw gemaakt wordt. De tour wordt via het strand van Scheveningen vervolgt naar Den Haag met zijn regeringsgebouwen en het vredespaleis. Hierna kom je in de miniatuurstad Madurodam, de kleinste stad van Nederland waarin alle highlights van Nederland zijn nagebouwd.