Fietstochten

  Close

  Name: *

  Company:

  Email: *

  Tel. *

  Tour:

  Date:

  Time:

  Persons:

  Comments:

 • Historische Stads Tour
  € 22,50
  3 uur
  Dagelijks
  om 10.00 & 14.00
  Vanaf
  4 pers.
 • De leukste en origineelste manier om Amsterdam te leren kennen is per fiets. Tijdens deze tocht leidt een ervaren gids U op een gezellige, gezonde en informatieve manier door middeleeuws Amsterdam. U geniet van een drankje in een van de oudste kroegen van de stad. Deze fietstocht wordt altijd in kleine groepen gedaan.

 • Grote Historische Stads Tour
  € 24,50
  4 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  From
  6 pers.
 • De leukste en origineelste manier om Amsterdam te leren kennen is per fiets. Tijdens deze tocht leidt een ervaren gids U op een gezellige, gezonde en informatieve manier door middeleeuws Amsterdam. U maakt een aantal stops voor een hapje en een drankje en het bekijken van een windmolen en een kaasmakerij. Deze fietstocht wordt altijd in kleine groepen gedaan.

 • Amsterdam Culinaire Snack Tour
  € 37,50
  3 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  4 pers.
 • In deze gevarieerde tour fiets U met een ervaren gids door de prachtige middeleeuwse binnenstad van Amsterdam en bezoekt U diverse authentieke Amsterdamse eet en drink gelegenheden met hun eigen specialiteiten. U proeft de typische Amsterdamse bitterbal en neemt een smaakvolle hap van de Hollandse augurk. Uiteraard kan de Hollandse kaas of een lekker haringkie niet ontbreken die U combineert met een 'Jonge Jenever', of een Amsterdamse Freddy in enkele van de oudste proeflokalen van de stad. Bent U nieuwsgierig geworden dan is deze tour iets voor U.

 • Amsterdam Beach Tour
  € 22,50
  4 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  6 pers.
 • Een hete zomer in Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan het hippe stadsstrand Blijburg. Fiets met een ervaren gids langs het IJ, de voormalige Zuiderzee, en door het architectonisch prachtige Oostelijke Havengebied. Aangekomen in de nieuwe Amsterdamse wijk Ijburg neemt U een verfrissende duik in het heldere Ijmeer of relaxed U op het zonnige terras met een lekker drankje.

 • Polder Tour
  € 22,50
  3 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  4 pers.
 • U fietst met een ervaren gids door het prachtige polderlandschap ten noorden van Amsterdam. U vertrekt vanaf het oudste vestigingswerk van Amsterdam, de Schreierstoren, waar onze gids U wegwijs maakt in de geschiedenis van dit monument en uitleg geeft over de tocht. Nippend van een drankje in het pittoreske Durgerdam geniet U van het prachtige uitzicht over het Ijmeer. Fietsend door dit beschermde natuurlandschap kan U hier een middag helemaal uitwaaien om vervolgens weer met het pondje over het IJ aan te komen in de Schreierstoren.

 • Grote Polder Tour
  € 29,50
  6 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  6 pers.
 • Deze tour is voor de meer ervaren en geoefende fietsers onder ons. U fietst met een ervaren gids door het prachtige polderlandschap ten noorden van Amsterdam. U vertrekt vanaf het oudste vestigingswerk van Amsterdam, de Schreierstoren, waar onze gids U wegwijs maakt in de geschiedenis van dit monument en uitleg geeft over de tocht. Via het pittoreske Durgerdam gaat U op weg naar Broek in Waterland waar U in een typisch Hollandsch Pannekoekhuis kunt genieten van deze specialiteit. U vervolgt Uw weg naar het vissersdorp Volendam voor een vers broodje paling of iets anders lekkers uit de voormalige Zuiderzee. De tocht terug voert U langs prachtige boerderijen omringd door die oer Hollandse slootjes. Moe maar voldaan zult U aan het eind van de dag weer met het pondje over het IJ aankomen bij de Schreierstoren.

 • Architectuur: Havens Oost
  € 24,50
  3 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  4 pers.
 • Deze tour laat u zien hoe een oude haven tot een modern stadseel van allure is geworden. Eind jaren 70 verloor de oostelijke haven haar oorspronkelijke functie door de bouw van het centraal station en de komst van grotere schepen. Pas tegen het eind van de jaren 80 begon men de resterende pakhuizen van een nieuwe functionaliteit te voorzien, de ontwikkeling van een gebied met unieke ontwerpen als het Bimhuis, het kantorencomplex van SBS en de bouw van vestigingen voor meerdere multinationals. De oostelijke havens bieden verschillende elkaar opeenvolgende bouwstijlen die voor een cultuurliefhebber absoluut de moeite waard zijn. De langgerekte haveneilanden; aangelegd om zo lang mogelijke kades te verkrijgen, zijn nu een toonbeeld van een unieke combinatie tussen een woon- en werkomgeving in een moderne stad, in en aan het water.

 • Architectuur: Amsterdamse School
  € 24,50
  3 uur
  Dagelijks
  op aanvraag
  Vanaf
  4 pers.
 • Aan de westzijde van de binnenstad liggen een aantal architectonische juweeltjes zoals 'Het Schip', een van de mooiste voorbeelden van Amsterdamse School - architectuur, het nieuwe Cultuurpark Westergasfabriek op het terrein van de voormalige gasfabriek en de Eco-wijk op het voormalige GWL terrein. Een verzameling interessante projecten, die een goed beeld geeft van de ontwikkelingen in de Nederlandse architectuur. U vertekt vanaf het oudste vestigingswerk van Amsterdam, de Schreierstoren, waar U wegwijs gemaakt wordt in de geschiedenis van dit monument en uitleg krijgt over de tocht. Als U geïnteresseerd bent in Architectuur en dan vooral de Amsterdamse School dan is dit de tour voor U. Een ervaren gids leidt U Amsterdam door en bezichtigd met U deze prachtige Amsterdamse bouwstijl op diverse plekken in de stad.