Walking Tours

  Close

  Name: *

  Company:

  Email: *

  Tel. *

  Tour:

  Date:

  Time:

  Persons:

  Comments:

 • Cannabis Walking Tour
  € 24,00
  2 hrs
  Daily
  on demand
  From
  6 pers. (18+)
 • Natuurlijk is Amsterdam ook wereldberoemd om zijn Coffeeshops. Deze tocht biedt je alle wetenswaardigheden en feiten die de mystieke sfeer omtrent coffeeshops en Cannabis ophelderen. More

  Tijdens de wandeling met een ervaren gids door de binnenstad van Amsterdam zullen de verschillende aspecten van de plant aan de orde komen. Cannabis, ook wel bekend als marihuana, wordt gekocht, verkocht en ook geconsumeerd in veel coffeeshops in en buiten het centrum van Amsterdam. Je wordt tijdens de tour op de hoogte gesteld van het medisch gebruik van Cannabis, de recreatieve consumptie, maar ook zullen de politieke issues omtrent de coffeeshops aan de orde komen. Ondertussen geniet je van de vele pittoreske pleintjes, monumentale gebouwen en de prachtige vergezichten op de oude bruggen over de Amsterdamse grachten. Je bezoekt het Hash, Marihuana & Hemp Museum, waar je alles te weten komt over deze controversiële plant. Aan het einde van de Cannabis Tour bezoek je een coffeeshop voor een drankje. Hier kun je zelf ervaren"What Cannabis is all about"!

 • Jordaan Walking Tour
  € 14,50
  2 hrs
  Daily
  on request
  From
  6 pers.
 • Ontdek de mooiste wijk van Amsterdam op een steenworp afstand van het drukke toeristische stadscentrum. More

  Je maakt een reis door de tijd en komt terecht in de Amsterdamse architectuur van de ‘Gouden Eeuw’ en je zult overstelpt worden door de schoonheid van deze wijk met zijn mooie hofjes, zijn prachtige grachten, zijn woonboten en vele pleintjes. Ook loop je langs vele kleine typisch Jordanese kroegjes en art galleries. En zijn er nog zaken die je wilt weten dan zal onze ervaren gids je graag van dienst zijn om al je vragen over deze beroemdste buurt van Nederland te beantwoorden.

 • Red Light District Walking Tour
  € 19,50
  2 hrs
  Daily
  on request
  From
  6 pers.
 • Deze fascinerende wandeling neemt je mee naar de Amsterdamse Wallen en het wereldberoemde Red Light District. More

  Je gaat door ‘donker Amsterdam’ langs ramen en bordelen en langs porno en peepshows. Maar je wandelt ook door historisch Amsterdam met al zijn monumentale panden, zijn prachtige grachten en de vele kerken die dit gebied rijk is. Ook kom je in Chinatown en loop je over de bekende en beruchte Zeedijk, de straat waar zeelieden vroeger op zoek gingen naar lokaal vertier. Tegenwoordig is het een straat met vele Chinese restaurants, een grote Chinese tempel, vele lokale kroegen en veel andere buitenlandse restaurants. Onze ervaren gids zal je van gedetailleerde informatie voorzien tijdens deze onvergetelijke wandeltour! Onderweg wordt een drankje genuttigd in een gezellig Amsterdams café.

 • Amsterdam Puzzle Walk
  € 12,50
  2 hrs
  Daily
  on request
  From
  6 pers.
 • Ontdek de verborgen hofjes, de kleine winkeltjes, bijzondere markten en eeuwenoude gevelstenen. Test je kennis met deze puzzeltocht door hartje Amsterdam. More

  Onze originele puzzeltocht leidt je door hartje Amsterdam en al snel geniet je van de gastvrijheid van het echte Mokum. Hoe goed ken jij het oude Mokum? Fabeltjes? Wie heeft de juiste antwoorden? Aan het einde van de puzzeltocht kun je lekker uitblazen tijdens het borreluurtje in een gezellig Mokums café. Hier zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.